Catamaranhuren

Welkom bij catamaranhuren.nl, het meest complete overzicht van catamarans in het buitenland voor een top vakantie.

Zelfstandig een catamaran huren, flottielje zeilen, een meezeilvakantie of een catamarancursus: Alles is mogelijk! Bij catamaranhuren.nl bent u op het juiste adres. Als u zin heeft in een ontspannen vakantie met alle vrijheid, heerlijk weer in een mooi gebied, bekijk dan snel onze website en vind informatie over de verschillen in jachten, maar ook in de gebieden. Neemt u gerust direct contact met ons op wanneer u vragen heeft.

Regelmatig hebben wij aanbiedingen en vroegboekkortingen. Er zijn diverse mogelijkheden rond de Middellandse Zee, maar ook op alle andere wateren. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat.

Catamaranhuren.nl is een onderdeel van BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen dat gespecialiseerd is in het organiseren van zeilvakanties. Om het overzicht te blijven houden over catamarans en om u het zoeken naar informatie over catamarans makkelijker te maken is deze site opgericht. Wij hopen u zo makkelijker en sneller van dienst te kunnen zijn. Indien u vragen heeft kunt u gerust contact opnemen via onderstaand formulier of via 036 8483482.

Wij zoeken onze partners zorgvuldig uit en hebben meer dan wekelijks contact met hen, zo zijn we op de hoogte van de staat van de catamarans en de service die onze lokale partner in catamaran verhuur biedt. Dat is uw voordeel van boeken via een Nederlandse agent. Van ons krijgt u altijd een volledige prijs, zonder plaatselijke bijkomende kosten. Er komen geen verrassingen meer bij. Doordat wij onderdeel zijn van BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen, valt uw boeking altijd binnen het garantie stelsel van SGR.


Volg ons

Please check your feed, the data was entered incorrectly.