Schipper

Wanneer u een catamaran wilt huren, maar nog niet helemaal vertrouwd bent met het catamaran zeilen, dan kunt u ook een schipper inhuren. Deze schipper kunt u via ons boeken en is altijd een Nederlandse schipper.
Een schipper heeft de verantwoordelijkheid over de catamaran en kan zo goed als alleen het schip besturen. Met aanleggen zal hij iets hulp kunnen vragen van degene die het leuk vinden. Natuurlijk mag u ook meehelpen met het zeilen! Maar voor degene die lekker willen luieren en zwemmen is daar alle ruimte toe.

Wanneer u een schipper (en evt. hostess) inhuurt, slapen deze in principe bij u aan boord. Vaart u mee met het flottielje en er is plek op het moederschip, dan kan de schipper daar aan boord slapen. Het lijkt misschien een inbreuk op de privacy, maar een schipper kan zich geruisloos door de catamaran heen bewegen en wanneer u dat wilt ook alle maaltijden zelf nuttigen. De schippers die voor BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen varen, zijn allen hoogopgeleide mensen tussen de 25-40 jaar oud. Om een indruk te krijgen kun je op de schippers pagina van BQ Yachting l Mooi Weer Zeilen kijken.

Om een schipper in te huren betaal je € 750 voor de eerste week. Elke opvolgende week kost € 525.

Wil je meer weten over het zeilen met een schipper? Neem dan gerust contact op, wij leggen je graag alles uit en beantwoorden al je vragen.


Volg ons

Please check your feed, the data was entered incorrectly.