Thailand

Thailand.
Tot kort geleden was het huren van een jacht in Thailand heel erg kostbaar door de import belasting die opgelegd werd bij het invoeren van jachten, zelfs indien ze voor charter toerisme werden gebruikt. Een paar jaar geleden zijn de regels veranderd en zijn de aankoopkosten van charter jachten sterk gedaald. Het is nu dus beter te betalen, wat uw vakantie natuurlijk aangenaam maakt.
Als u ervan houdt om in een goed georganiseerde omgeving te varen, dan zijn de Cariben of zelfs de Seychellen een betere optie. Bent u echter in voor een avontuur dan is Thailand echt iets voor u. Echter is het varen in Thailand spectaculair en hopen wij dat dat nog enige tijd zo blijft nu het toerisme in Thailand behoorlijk gegroeid is. Enige ervaring met ankeren en verschillende weersomstandigheiden is in dit gebied wel aan te bevelen.
In Thailand kunt u een jacht per dag huren, anders dan in Europa zit u dus niet vast aan een zaterdag tot zaterdag zeilreis en kunt u zelf bepalen hoelang u de catamaran wilt huren, natuurlijk naar beschikbaarheid. Wanneer u ook kunt duiken, kunt u zo vanaf uw eigen jacht de onderwater wereld ontdekken! De temperatuur van lucht en water zijn het hele jaar door heerlijk, alleen in de maanden juni, juli en augustus kan er soms een tropische bui vallen.

Benieuwd? Neem dan contact met ons op!


Volg ons

Please check your feed, the data was entered incorrectly.